VRHUNAC SEZONE

Oliver Dragojević i Stjepan Hauser u Aurori

04.08.2014 u 19:49

Bionic
Reading

Spoj iskustva i mladosti, udruženog u zajedničkoj ljubavi prema glazbi, idealna je prilika za uživanje u nezaboravnim zvucima klavira i čela isprepletenim divnim stihovima svima dobro znanih hitova

Stjepan Hauser, član najtraženijeg dua u Hrvatskoj, '2CELLOS' i Oliver Dragojević, miljenik svih generacija, udružili su snage i na zajedničkoj skladbi 'Nocturno'. Virtuozne izvedbe uključuju hitove 'Molitva za Magdalenu', 'Brod u boci', 'Ako voliš me' i brojne druge. Atraktivan program Ladies Night koji se odvija svakog utorka djevojkama uz kupljenu ulaznicu poklanja i besplatan cocktail, a za koncert Olivera i Stjepana valja izdvojiti 100 kuna.

U tjednu koji predstavlja svojevrsni vrhunac sezone, nakon koncerta Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera u utorak, slušat će se glazba 90-tih (srijeda), a u goste stižu još i Cristian Varela iz Španjolske, (7. kolovoza) prošle godine okrunjen za najboljeg techno DJ-a na Ibizi, te najveća zvijezda regije Dino Merlin (9. kolovoza), koji će u Aurori premijerno izvesti nove pjesme s albuma 'Hotel Nacional', te tako započeti novu veliku turneju.