'POKRALI SU ME'

Ogorčena Karleuša: Tužit ću dobitnike Oscara!

01.03.2016 u 11:45

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Karleuša na svojoj je stranici na Facebooku poručila kako će tužiti režisera dokumentarnog filma o preminuloj Amy Winehouse zbog korištenja snimaka s njenog koncerta na Ušću koji su predstavljeni kao snimka Amynog posljednjeg koncerta, a svoj komentar je dala i za Otvoreni radio

Najprestižnija filmska nagrada Oscar ove godine otišla je u ruke kreatora dokumentarnog filma 'Amy' što je dodatno uzrujalo srpsku pjevačicu.

Naime, u filmu su korištene i snimke s Karleušinog koncerta na Ušću koje su predstavljene kao snimke posljednjeg Amynog koncerta koji je održala upravo u Beogradu. Problem je u tome što je Amy održala koncert na Kalemegdanu 23. srpnja 2011., samo nekoliko dana prije tragične smrti, a u filmu su kao snimke posljednjeg nastupa prikazane one s Karleušinog koncerta iz 2013. godine.

'Zasmetalo mi je to što je na jedan nelegan način bez ikakve moje dozvole, iako se na moj lik i djelo ni ne može tražiti dozvola, iskoristile su se snimke mog koncerta na Ušću', započela je izjavu za Otvoreni radio Karleuša.

Također je rekla kako kroz tjedan dana podiže tužbu protiv producenta, a okupila je oko sebe vrhunsku odvjetničku ekipu.

Karleuša, koja je poznata kao žena koja se ne ustručava iskazati svoj stav i mišljenje, odmah je na svojoj facebook-stranici napisala kako je pokradena te najavila tužbu uz posvetu posebno dugačkog statusa koji je nazvala 'Od linča do Oscara'. Naglasila je i kako nije mogla dobiti bolji marketing, ali da mora istjerati pravdu jer je u pitanju njezin rad.

OD LINČA DO OSKARAEeee, šta ti je život... Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjaš...

Posted by Jelena Karleuša on Sunday, 28 February 2016