NE KUPUJTE JOŠ KOKICE

Objavljen datum premijere novih 'Zvjezdanih ratova'

08.11.2013 u 08:30

Bionic
Reading

Iako se očekivalo da će nova epizoda kultne franšize biti u kinima u svibnju 2015, Walt Disney je promijenio datum

'Jako smo sretni što možemo objaviti službeni datum izlaska 'Ratova zvijezda VII' koji će se početi prikazivati u prosincu 2015', izjavio je Alan Horn, predsjednik uprave Walt Disney Studiosa.


Ranije se očekivalo da će 'Ratovi zvijezda: Epizoda VII' biti prikazani u ljeto iste godine, jer je svih šest prethodnih epizoda imalo premijeru tijekom mjeseca svibnja. Disney je objavio i kako će sedmi film biti prikazivan u 3D tehnologiji.

Ova vijest vjerojatno neće začuditi ljubitelje kultne franšize jer se još ovog ljeta govorilo kako će sedmi nastavak 'Ratova zvijezda' u kinodvorane ući u prosincu 2015.

Prošli tjedan Hollywood Reporter je pisao kako postoje tenzije u produkciji filma kada je riječ o odluci kada ga treba prikazati: prva žena Lucasfilma Kathleen Kennedy navodno se nadala 2016. godini kako bi kreativni tim dobio više vremena usavršiti svoju viziju. Poznato je da su J.J. Abrams i Lawrence Kasdan nedavno preuzeli pisanje scenarija od Michaela Arndta.

Film će biti prikazan 18. prosinca 2015, a u to će se vrijeme natjecati za gledatelje s adaptacijom romana Dana Browna 'Inferno', u kojem se Tom Hanks vraća kao Robert Langdon, te adaptacijom videoigre 'World of Warcraft', piše Huffington Post