EMIL, LADA, MAJA...

Obiteljsko okupljanje Tedeschijevih na prosvjedu

03.06.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Kao što je i najavio vlasnik Atlantic grupe je svoje obećanje i ispunio. Naime, Emil Tedeschi prekjučer je u društvu članova obitelji bio na prosvjedu za reformu hrvatskog obrazovanja. Uz supružnike Tedeschi bila je i njihova kćer 19-godišnja Liza koja studira na prestižnom sveučilištu Brown u Bostonu, te Emilova sestra Lada Tedeschi Fiorio sa svojim suprugom

O važnosti obrazovanja poznati hrvatski biznismen i i jedan od najimućnijih Hrvata Emil Tedeschi često je govorio u svojim intervjuima, stoga ne čudi što je prekjučer bio jedan od prosvjednika za reformu hrvatskog školstva na Trgu bana Jelačića. Skoro cijela obitelj Tedeschi pružila je  podršku kurikularnoj reformi, a snimio ih je fotograf modnog portala StyleZagreb.

Na prosvjedu je bila i 19-godišnja Liza Tedeschi koja studira u SAD-u, točnije na jednom od najboljih američkih sveučilišta, Brownu u Bostonu. I Emil se školovao u inozemstvu, stoga ne čudi što je kćer poslao na školovanje u Ameriku. Isti plan Emil zasigurno ima i za svog mlađeg sina.

'Važno mi je da mi djeca budu normalni i pristojno odgojeni mladi ljudi. Usto, bitno je da imaju kvalitetno obrazovanje. Znanje im nitko ne može oduzeti, znanje daje sigurnost i neovisnost. Odabir zvanja i profesionalni razvoj ovisit će isključivo o njima', naglasio je Tedeschi prije nekoliko godina. U gradu je u isto vrijeme jučer snimljena i njegova sestra Lada Fiorio Tedeschi sa suprugom.


Emil i Maja Tedeschi (Foto: StyleZagreb)


Emil i Maja u društvu kćeri Lize (Foto:StyleZagreb)


Liza Tedeschi (Foto:StyleZagreb)


Lada Tedeschi Fiorio sa suprugom (Foto:StyleZagreb)