LJUPKA I MIHAEL MIKIĆ

Obiteljskim bijegom na Filipine izbjegli razorni potres u Japanu

22.11.2016 u 09:38

Bionic
Reading

Čini se kako su supružnici Ljupka i Mihael Mikić odabrali najbolje moguće datume za kratak obiteljski odmor daleko od Japana. Naime, jučer navečer Japan je pogodio potres jačine 7,3 po Richteru, a obitelj Mikić, koja inače već godinama ondje živi, tada je, srećom, bila na odmoru na filipinskom otoku Borocayju

U ponedjeljak navečer potres jačine 7,3 po Richteru pogodio je Japan. Tamošnja vlada prvo je izdala upozorenje od opasnosti od cunamija za sjeveroistočnu obalu, no nakon nekog vremena je i povučeno. Srećom po manekenku Ljupku Gojić Mikić, koja sa suprugom Mihaelom Mikićem i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie živi već godinama upravo na relaciji Hrvatska - Japan, u vrijeme potresa oni nisu bili u Japanu.

Ako je suditi po njezinu Instagramu, obitelj Mikić nalazi se na Borocayju, malom otoku na Filipinima. Prije devet sati Ljupka je objavila fotografiju s kćerima, a i nogometaš je na svom Instagramu objavio video s plaže. Vesela četveročlana obitelj uživa na prelijepim pješčanim plažama, stoga njihova obitelj i prijatelji u Hrvatskoj ne trebaju brinuti je li sve u redu s njima nakon razornog potresa.

Razorni potres obitelj Mikić nasreću je izbjegla
Ljupka Gojić Mikić s kćerima Janom Siennom i Milom Amelie na Borocayju

Family time ☀️????

Videozapis objavljuje Mika mm14 (@mikamm14)

Obiteljski odmor obitelji Mikić
Zbog nogometa, obitelj Mikić već godinama živi na relaciji Hrvatska - Japan