NJEŽNI TRENUTCI

Obiteljska idila Shakire i Gerarda Piquéa

01.11.2015 u 13:34

Bionic
Reading

Shakira je ponovo razveselila svoje fanove obiteljskom fotografijom. Na posljednjoj koju je objavila na društvenim mrežama, pozira sa suprugom Gerardom te sinovima Milanom i Sashom, a svi četvero odjeveni su u karirane pidžame poput lika iz poznatog crtića

Kolumbijka je sebe i svoju obitelj odjenula u preslatke pidžame, a na glave im je stavila uši pa su izgledali poput lika iz crtića Topo Gigio. Pjevačica, španjolski nogometaš Gerard Piqué i njihovi sinovi, dvogodišnji Milan i osmomjesečni Sasha, obožavaju taj lik. Topo Gigio je animirani, lutkarski crtić koji se prvi put prikazao 1958. godine na talijanskoj televiziji, a nakon toga je postao poznat u mnogim zemljama svijeta.  

Osam mjeseci nakon rođenja svog drugog sina, Shakira se punom snagom i u odličnoj formi vratila poslovnim obavezama. Nedavno je u Barceloni snimila novu kampanju za svoj parfem. U kratkom topu i dugoj suknji s velikim prorezima, pjevačica je pokazala svoj poznati isklesani trbuh i dokazala da joj majčinstvo izvrsno pristaje. Osim snimanja reklama za svoje proizvode i posvećenosti djeci, pjevačica priprema i suradnju s tvorcima poznate igrice Angry Birds.

La familia Topo Gigio!!

Posted by Shakira on 31. listopad 2015



Shakira na snimanju kampanje za svoj parfem