'USNE LEDENE' NA VRHU

Novi trijumf Tonyja Cetinskog

26.03.2013 u 12:01

Bionic
Reading

Tony Cetinski prošloga tjedna aktualnim singlom 'Usne ledene' stigao je na sam vrh HR TOP 40, službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova

'Hvala publici koja me prati i radijskim urednicima koji daju priliku ljudima da me čuju. Naravno da sam sretan kada vidim svoju pjesmu na broju jedan, ali sam i izuzetno ponosan što su čak četiri pjesme s albuma 'Opet si pobijedila' na ljestvici HR TOP 40', komentirao je zadovoljni Tony.

Albumu uspješnom kod publike priznanje su odali i kolege glazbenici: ove godine ima najviše, čak osam nominacija za Porin (uključujući Najbolji album, Pjesmu i Hit godine). I radijski urednici na 80 radijskih postaja čije emitiranje za Institut hrvatske glazbe prati sustav PlayKontrol, očito se slažu da s njega imaju što odabrati.

Dok je Tonijeva pjesma zadnjih tjedana polako ali sigurno krčila put do broja 1, čak su tri sljedeće pjesme na listi nove: 'Na dobroj strani ljubavi' Bojana Jambrošića na drugom je mjestu, slijedi suradnja Teške industrije i Kemala Montena – 'Majske kiše', a na četvrtom je Đani Stipaničev sa svježim glazbenim pitanjem 'Oće l' vrime?'.

U top 10 prošloga tjedna svoje su mjesto izborili još i Luky, Colonia, TS Mejaši, Ivana Radovniković, Neno Belan & Fiumens feat. Ljetno kino i Silente.

Usne ledene