SIJEČANJ 2017.

Novi serijal 'Zvjezdane staze' stiže na male ekrane

02.11.2015 u 22:22

Bionic
Reading

Popularna franšiza 'Zvjezdane staze' iduće godine će proslaviti 50. obljetnicu, a nedugo zatim, u siječnju 2017, vjernu vojsku obožavatelja očekuju novi nastavci s novim likovima u potrazi za novim svjetovima i civilizacijama

Još neimenovani serijal bit će rađen specijalno za CBS-ovu streaming platformu All Access, uvedenu prošle jeseni, a prva epizoda nove serije premijerno će biti prikazana u programu CBS-a.

Izvršni producent je Alex Kurtzman, koautor igranih filmova 'Zvjezdane staze' (2009) i 'Zvjezdane staze: U tami' (2013).

'Nema boljeg trenutka da podarimo obožavateljima 'Zvjezdanih staza' novu seriju nego u vrijeme slavlja njene 50. godišnjice. Ovdje svi jako poštujemo tu franšizu i uzbuđeni smo što će na novom televizijskom poglavlju 'Zvjezdanih staza' raditi kreativan um i vješte ruke Alexa Kurtzmana, a on jako dobro zna ovaj svijet i njegovu publiku', rekao je predsjednik CBS-a David Stapf

Star Trek

Više pojedinosti još nema, a zna se samo da serija neće biti povezana s igranim filmom 'Star Trek Beyond', čiji je izlazak planiran za sljedeće ljeto. Posljednji u nizu serijala, 'Star Trek Enterprise', emitiran je od 2001. do 2005, a ukinut je nakon četiri sezone zbog navodne niske gledanosti.