LJETO U ŠIBENIKU

Novi korak u vezi Joška Lokasa i njegove Jelene

20.07.2016 u 19:34

Bionic
Reading

Televizijskom producentu Jošku Lokasu i njegovoj odabranici Trogiranki Jeleni Katarini Kapa ljetni odmor počeo je još prije dva tjedna. Par koji će uskoro proslaviti i prvu godišnjicu veze odmara se u malom mjestu Joškova djetinjstva, Raslini pokraj Šibenika

Joško Lokas (44) napravio je još jedan korak naprijed u vezi s 20 godina mlađom bivšom Miss turizma Jelenom Kapom s kojom se prije dva mjeseca prvi put pojavio u javnosti. Naime, Lokas je svoju novu odabranicu ovog ljeta odveo u svoj rodni kraj, mjesto Raslinu u šibenskom zaleđu, a kako su ondje već dulje vrijeme s kraćim izletima po Dalmaciji, zgodna 24-godišnja Trogiranka zasigurno je upoznala i obitelj svog dečka.

Jelena je na Instagramu nakon dugo vremena objavila njihovu zajedničku fotografiju s potpisom 'moja ljubav', na kojoj ona i Joško nazdravljaju čašom bijelog vina u poznatom šibenskom restoranu.


Jelena i Joško na posljednjem ispraćaju Siniše Svilana početkom srpnja

Njihova veza, koju je Joško na početku opisao kao zabavnu, započela je prije godinu dana, a da su zajedno, otkrila je Jelena njihovim fotografijama na Facebooku prošlog listopada. Tada su zajedno boravili u Beogradu zbog Joškova poslovnog angažmana. Dok je Lokas nakon jedne izjave o njihovoj vezi ostao suzdržan, Kapa je proteklih mjeseci samo čekala trenutak kako može reći riječ dvije o njihovoj ljubavi. Bilo je to priče o svemu, pa i o njezinom tijelu koje pripada samo Jošku. Kad je Jelena u pitanju, iznenađenja su, čini se, zagarantirana.

#jj #❤️ #iloveyou #❤️ #mylove #myhome

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

☀️????☀️ #cro #captain #croatiafulloflife #summer #morning #fun

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Koja to struja mene pomera...☀️?????? #klinka #purehappiness #summervibes #worldismine #livelovelaugh

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on