PRVI JAVNI IZLAZAK

Veza Lokasa i bivše misice više nije samo zabava

25.05.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Još u listopadu prošle godine procurila je u javnost informacija tko je nova ljubav Joška Lokasa, no sa svojom 20 godina mlađom odabranicom, lijepom Trogirankom i bivšom Miss turizma Jelenom Katarinom Kapom, Joško se dosad nije pojavljivao u javnosti. Par se jučer zajedno pojavio na Storyjevu partyju u Laubi, a tamo je bila i bivša Lokasova supruga glumica Nataša Janjić od koje se televizijski producent razveo prije dvije godine

Prije nekoliko mjeseci svoju vezu s 23-godišnjom manekenkom Jelenom Katarinom Kapom Joško Lokas je nazivao 'opuštenom i zabavnom'. Nakon nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama dok su još boravili u Beogradu, par se u javnosti nije pojavljivao zajedno, a lijepa Trogiranka odlučila se za šutnju nakon nekoliko izjava za javnost da je 'Lokas onaj pravi'.

Joško se, s druge strane, nije previše izjašnjavao o novoj partnerici u svom životu, no njihov jučerašnji zajednički izlazak i poziranje na crvenom tepihu bili su znak da je veza s Jelenom od zabavne postala nešto ozbiljnija. Na istom događaju sinoć našla se i Lokasova bivša supruga Nataša Janjić koja nije bila u muškoj pratnji. Joško i Nataša razveli su se prije dvije godine, a jučer na partyju u Laubi teško da su se mogli mimoići. 


Nataša Janjić