POSLUŠAJTE

Novi album Mangroovea ekskluzivno na Deezeru

29.10.2015 u 12:49

Bionic
Reading

Novi studijski album zagrebačkog sastava Mangroove naslovljen 'Sami' (Dancing Bear Records) ovog je tjedna ekskluzivno dostupan za preslušavanje na glazbenoj platformi Deezer. Album 'Sami' u fizičku prodaju bit će pušten početkom studenog 2015. godine

Zapaženim, aktualnim singlom 'Pokušaj' (feat. Dado Topić & Igor Geržina), Mangroove su najavili izlazak albuma 'Sami' čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, a koji je objavljen pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Uz nježan i radiofoničan 'Pokušaj', album nosi sveukupno 11 pjesama koje uključuju i prethodne singlove 'Ljubavna', 'Nije da me ne voliš' i 'Sami'. Album će u fizičku prodaju biti pušten početkom studenog, ali već ovoga tjedna korisnici Deezera mogu ga ekskluzivno preslušati u cijelosti.

Treći po redu album u karijeri Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ona Dade Topića Tedija Spalata, Nikole Marjanovića, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića Viktora Lipića i Ane Veverec. Osim autorskih pjesama, Mangroove su na album uvrstili i dvije obrade – 'Human Nature' Michaela Jacksona te Gibonnijeva 'Vesla na vodi'.

O novom izdanju Mangroovea, talentirana autorica, pjevačica i frontmenica benda Željka Veverec kaže: 'Album je intimniji nego prošli, nekako je prepun nade i pozitivne energije. Toni bi dodao da smo izašli iz mračnog doba i krenuli prema svjetlu'.

Naslovnica albuma 'Sami' autorsko je djelo klavijaturista i autora Tonija Starešinića (Chui, Mangroove), na što je Mangroove posebno ponosan.