NAGRADNJAČA

Nova žestoka Lollobrigida za Valentinovo u Tvornici

10.02.2015 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon duže koncertne pauze u Zagrebu, Lollobrigida se vraća nastupom u Tvornici kulture na Valentinovo, u subotu 14. veljače, a kao gosti nastupit će Barbari i The Hendikeps

Jedan od najpoznatijih bendova u regiji, Lollobrigida, zaradili su mnoge simpatije sa svojim electro disco punk melodijama s kojima je sve počelo, a jureći prema četvrtom albumu zvuk benda se okreće prema žešćem i indie rock izričaju. Nova postava benda donosi osvježenje u zvuku koji je pojačan gitarama, a to se posebno ističe u najnovijem singlu mon. Članovi benda uz Idu i Petru su mladi punk rock dečki iz Beograda - Damjan, Bole, Marko i Nemanja, na gitarama, bass gitari i bubnjevima, a time nastup uživo postaje puno žešći.

Dosadašnja četiri singla, od "Uzalud" koja pokazuje punk varijantu benda, preko "Zašto" koja ima zarazni refren i "Reklama" koja miriše na rock 'n' roll, te najnovije stvari "Najbolji život" imaju primjetan utjecaj gitara čime one postaju novootkriveni glazbeni resurs Lollobrigide. Nakon dužeg koncertnog izbivanja iz Zagreba, Lollobrigida nastupom na Valentinovo dolazi obnoviti svoju vezu s gradom. Svirke uživo u ovoj postavi benda postaju puno snažnije, na tragu onoga što će se moći čuti na novom studijskom albumu koji će uz nove stvari sadržavati i do sada sve objavljene singlove.


Po dvije ulaznice su osvojili:

Anita Blažević
Nika Vizek
Danijel Mrvelj

Dobitnici ulaznice preuzimaju na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice.

Ulaznice su
u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:
•Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•www.entrio.hr
Organizirator koncerta je Tvornica kulture.