OČIMA PUNIM LJUBAVI

Nina Badrić oborila Zagrepčane s nogu

18.11.2012 u 01:16

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić svom rodnom gradu pripremila je pravu večer za pamćenje. Obilježavajući svojih 20 godina karijere, cura iz centra Zagreba oborila je s nogu svoje sugrađane, a cijeli koncert je uživo pratio upravo naš portal

S velikom uzbuđenošću i apetitom Zagrepčani su sinoć dočekali pravu koncertnu poslasticu koju im je domaćinski servirala Nina Badrić u košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića. Emocije su na koncertu frcale na sve strane, a od njih nije bježala ni Nina koja se na pozornici osjećala kao doma.

'Dobro večer, moj Zagrebe! Prošlo je predugo... Imam sreću što imam toliko prijatelja. Sve vas znam iz grada, a neke iz zgrade', našalila se Nina na početku koncerta koi je startala s pjesmom 'Dat će nam Bog', dok su 'Oči pune ljubavi' bile okidač za nadolazeću lavinu.

Dvorana ponosnih zagrebačkih 'cibosa' bila je puna zaljubljenih parova, djevojaka i majki s djecom, što je stvorilo pravo čarobno ozračje.

Atomic Dance Factory pobrinuo se za da večer postane spektakl te su svojom kreativnošću lako zaveli publiku.

Nina je publici servirala i neke nove pjesme 'Pokaži mi' i 'Sve je u redu', dok je najveći entuzijazam stvorila svojim najvećim hitovima 'Nek ti bude kao meni', 'Nije mi svejedno', 'Takve kao ti', 'Da se opet tebi vratim'.

Publika je posebno emotivno doživjela pjesmu 'Nebo', zbog čeka je Nina posebno ponosna.

'Da sam imala vas na Euroviziji, ne bih poljubila vrata', dobacila je Nina kojoj su zbog tolikih ovacija zasuzile oči.

Pravi put kroz vrijeme Nina je ostvarila pjesmama 'Ja za ljubav neću moliti', 'I'm so excited' i 'Trebam te' koje su svi pjevali u glas.

Sve u svemu, Zagreb i Nina bili su kao jedno. Svima su na kraju koncerta 'Nebo' oči sjajile posebnim sjajem. To mora da je ljubav.