HR TOP 40

Nije to malo, Tony se vratio na vrh

15.10.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Nakon apsolutne Massimove vladavine, koja je trajala punih 16 tjedana, na vrh službene hrvatske liste 40 najslušanijih radijskih singlova vratio se Tony Cetinski s pjesmom 'Zar malo to je'. To je aktualni singl s njegova posljednjeg albuma 'Opet si pobijedila', glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su za aranžerski dio zaslužni Silvio Pasarić i Nikša Bratoš

Tonyjev glas ponovno je osvojio simpatije publike, kao i glazbenih urednika, te pjesmu 'Zar maloto je' u samo dva tjedna lansirao na prvo mjesto HR TOP 40. Nakon četiri mjeseca pjesma 'Suze nam stale na put' zauzela je drugo mjesto, dok, kao i prošlog tjedna, ekipa iz Elementala čvrsto drži treću poziciju.

Tony Cetinski - 'Zar malo to je'

Skok s 18. na četvrto mjesto zabilježila je Colonia s pjesmom 'Anđele', a još jedan veliki pomak sustav PlayKontrol zabilježio je kod pjesme Gorana Karana Ljubav čuvaj', koja se s 19. popela na peto mjesto.

Ovoga tjedna u prvih deset imamo čak dva noviteta. Direktno na sedmo mjesto plasirao se Boris Novković s pjesmom 'Lako je tebi', a dalmatinski dvojac Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, poznatiji kao Dalmatino, sa svojim se novim singlom 'Polako dolazi plima' popeo na deseto mjesto. Na 6. mjestu dočekuju nas Vanna i pjesma '1000 milja'. Jasmin Stavros s 'Ljubomornim ljudima' ovoga je puta na 9. mjestu, a još jednu poziciju unutar prvih deset osigurao si je Massimo, ovoga puta s pjesmom 'Vrijeme'.

Ovotjedni noviteti još su Crvena jabuka na 18. mjestu te Songkillers feat. Vedran. Zagrebački Sarajlije se glazbom, a i stihovima, u pjesmi 'Rođendan' odlično uklapaju u jesenski ugođaj. A kome to pjevaju Songkillersi, provjerite na 31. mjestu u pjesmi 'S tobom sve je savršeno'.

Potpunu listu HR TOP za 41. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje