NEVOLJE U BRAKU?

Nevena Rendeli opet bez supruga u izlasku

14.07.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Iako je se u javnosti često može vidjeti bez supruga Marijana, a bilo je tako i na sinoćnjem koncertu Billyja Idola na zagrebačkoj Šalati, voditeljica HRT-a kaže kako je s njezinim brakom sve u najboljem redu

'Budući da imam šavove na nozi, koncert sam gledala iz obližnjeg kafića. Volim retro glazbu i unatoč tome što trenutno šepam, odlučila sam doći na Šalatu. Ipak, kako sam ujutro morala biti na poslu, nisam dugo ostala', rekla nam je Nevena Rendeli.

Voditeljica HRT-a u glazbenim ritmovima Billyja Idola uživala je bez supruga, poduzetnika Marijana Bračulja. S obzirom na to da je se u posljednje vrijeme uistinu ne može vidjeti u njegovom društvu, sve su glasnija šuškanja kako opet žive na odvojenim adresama.

'Ne pada mi napamet komentirati tračeve. S nama je sve u redu', ljubazno nam je odgovorila Nevena.


Nevena sa suprugom Marijanom

Ona se u ožujku prošle godine nakon pet godina braka sklopljenog na Barbadosu iselila iz stana u zagrebačkim Gračanima u kojem je živjela s Marijanom. Razlog njihove odluke ostao je nepoznat javnosti, no oboje su željeli spasiti brak, pa su tako prošlog listopada opet počeli živjeti zajedno, a Nevena je otkazala najam stana u središtu grada u kojem je privremeno živjela.

Voditeljica je prošlog tjedna boravila na Hvaru gdje je snimala emisiju 'Šušur', a iako se slučajno porezala na staklo i zaradila nekoliko šavova, ostala je profesionalna kao i dosad te je posao na najsunčanijem otoku odradila onako kako je bilo i predviđeno.

Idućeg tjedna Nevena ide na zasluženi godišnji odmor čemu se iznimno raduje jer će usporiti svoj ionako ubrzan životni ritam.