VATRENE ŽENE NOGOMETAŠA

Neraskidivo prijateljstvo Vanje Modrić i Izabel Andrijanić

13.06.2016 u 08:32

Bionic
Reading

'Kada prijatelji postanu obitelj' napisala je na svom Instagram profilu zaručnica nogometaša Matea Kovačića, Izabel Andrijanić, ispod fotografije na kojoj se nalazi sa suprugom Luke Modrića, Vanjom. Budući da obje žive u Madridu, zbog nogometnog anganžmana svojih odabranika, nije ni čudo da se druže i privatno

Otkako se sa zaručnikom Mateom Kovačićem, nogometnim reprezentativcem i igračem Real Madrida, Izabel Andrijanić preselila u Madrid, sve više vremena provodi s Vanjom Modrić, suprugom nogometaša Luke Modrića. Ove dvije dame druženje su nastavile i sinoć u Zagrebu, na dodjeli hrvatskog nogometnog Oscara, gdje je četvrtu godinu za redom nogometašem godine proglašen upravo Luka Modrić.

When friends become family.

Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

'Kada prijatelji postanu obitelj', napisala je Izabel na svojem Instagram profilu

Izabel Andrijanić i Mateo Kovačić upoznali su se još kao djeca i to u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je on ministrirao, a zaručili su se nakon šest godina veze te se Izabel sa svojim odabranikom preselila u Madrid. Ova studentica u Španjolskoj je zbog svoje ljepote, ali i veze s perspektivnim nogometašem, privukla pozornost medija koji su je čak prozvali nasljednicom Irine Shayk.

Feliz ano nuevo??????????????????????

Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

Izabel Andrijanić i Mateo Kovačić proslavili su i Novu godinu u društvu Vanje i Luke Modrića te Andree i Hrvoja Čermaka

Vanja Modrić u supruga se zaljubila kada je on imao 19 godina, a privukli su je njegova jednostavnost, skromnost, samozatajnost i velika samouvjerenost. U rijetkim intervjuima govorila je kako joj se svidjelo to što Luka ima velike ambicije i ciljeve, što je siguran u sebe i što nije naročito ljubomoran. Danas ovaj par živi u Madridu sa šestogodišnjim sinom Lukom i trogodišnjom kćeri Emom.

Zbog mnogobrojnih obaveza prema klubu Luka i Mateo često izbivaju iz svojih domova, pa stoga ni ne čudi što su se njihove bolje polovice toliko zbližile da većinu vremena provode zajedno, a omiljena im je razbibriga iz lože bodriti najdraže muškarce.

Croatia????????✈️

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

Svaki slobodni trenutak ova dva para koriste za povratak u Hrvatsku

428207 ,422807,410097,394683