POSTALA GOSPOĐA PEARCE?

Nepredvidiva Ella Dvornik: Iznenađenje na 25. rođendan

23.12.2015 u 12:10

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg slavlja u Londonu jedinica Dina Dvornika ovaj je rođendan odlučila proslaviti u Zagrebu uz mamu Danijelu, dečka Charlesa Percea i njegove majku, sestru i nećakinju koje su u svom prvom posjetu Hrvatskoj. Kad je Ella u pitanju, iznenađenja su svakodnevna, a jedno je i pripremila za današnji dan za sve svoje prijatelje na Facebooku kojih je svakim danom sve više

Malo je život Elle Dvornik usporediti s Pandorinom kutijom jer svaki dan ima neki novi adut u rukavu kojim će zaintrigirati svoje prijatelje na društvenim mrežama. A oni se broje u desecima tisuća, stoga ne čudi njena svakodnevna ambicija na Facebooku i Instagramu. Da svoju publiku neće ostaviti ravnodušnom nii danas, na svoj 25. rođendan, dala je naslutiti već rano ujutro, no o čemu se točno radi, zasad nije otkrila.

Rođendansko slavlje ove godine organizirala je u Zagrebu gdje se okupila i obitelj njezinog dečka Britanca Charlesa Pearcea, njegova majka, sestra i malena nećakinja. Danijela Dvornik zadužena je za tortu i slastice, a Charles za dobro vino i šampanjac. Da je ta veza puna planova, govore i zanimljivi postovi na njegovom Instagramu gdje svoju Ellu već naziva gospođom Pearce.

A kad je mala Dvornikova u pitanju, ne bi čudilo da su za okupljanje u Zagrebu bili povod blagdani, Ellin rođendan - i svadbena zvona!

Mr Woo, Belini my Kir for Mrs Pea )))

A photo posted by Charles Pearce | Adfrap (@charles_pearce) on

Old habits are hard to kick, Miss Kir, Master Belini and Mr & Mrs (the lushes) Pearce )))

A photo posted by Charles Pearce | Adfrap (@charles_pearce) on

Mr. And Mrs Pearce ??????

Posted by Ella Dvornik on Monday, December 21, 2015