2014. GODINA PSIHOMODO POPA

Neograničen rok trajanja dugovječnih rokera

30.12.2013 u 15:05

Bionic
Reading

Na press konferenciji održanoj u ponedjeljak u podne u Vintage industrial baru, Psihomodo pop i predstavnici njihove nove diskografske kuće Dallas Records predstavili su planove za 2014. godinu koji osim novog albuma uključuju veliku turneju i još veći koncert u Zagrebu 11. travnja 2014. povodom 30 godina karijere

Uz mali broj okupljenih novinara, koji se još nisu prepustili čarima blagdana, press konferencija grupe Psihomodo pop započela je obraćanjem iz budućnosti. Naime, s ekrana, izgledom prilagođeni svojim godinama u budućnosti (cca. 80), članovi Psihomodo popa obratili su se sijedih kosa i drhtavih glasova okupljenim novinarima dajući do znanja da više ništa ne prepuštaju sreći i stihiji, već da su se opasno pripremili za preuzimanje scene.

Nakon atraktivnog početka, direktor marketinga Dallas Recordsa Dario Draštata, uz pomoć Gopca i Tigrana, najavio je planove za 2014. godinu. Tako nas u veljači, kako su i obećali, očekuje novi studijski album, koji je sjajno najavio aktualni singl 'Donna' koji već tjednima ne silazi s vrhova domaćih top ljestvica, slijedeći tako sudbinu 'Ramone' i 'Fride'. Točan naziv novog studijskog albuma još nije poznat, ali je Gobac napomenuo da će vrlo vjerojatno biti neka znanstvena fantastika u naslovu jer opstati na sceni u Hrvatskoj punih 30 godina djeluje kao znanstvenofantastični film.

Osim albuma u veljači, najavili su povodom 30 godina opstanka i veliku turneju pod nazivom 'Neograničen rok trajanja' na kojoj će promovirati album, kao i veliki zagrebački koncert u petak, 11. travnja, koji će se održati u velikoj dvorani Doma sportova uz mnoštvo iznenađenja koja ne žele još otkrivati. Ulaznice za taj koncert kreću u prodaju već s prvim danima 2014. godine.