MICHELLE RODRIGUEZ:

'Ne želim žrtvovati karijeru za djecu'

19.01.2015 u 08:58

Bionic
Reading

Teksaška 36-godišnja glumica Michelle Rodriguez i njezina kolegica Milla Jovovich razgovarale su o poslu, ljubavi i svemu ostalom

Dvije kolegice koje su snimile nekoliko filmova zajedno – Michelle Rodriguez i Milla Jovovich – razgovarale su o svemu i svačemu. Kako je Milla trenutačno trudna i čeka drugo dijete, dotakli su se i te teme.

'Radim što hoću, kad hoću i zato mi je trebalo toliko da odrastem. Ne bih željela žrtvovati zadnje godine mladosti u ovom poslu za djecu. Imam 36 godina, Milla. Prošlo je 15 godina od kad sam zadnji put imala glavnu ulogu u svom filmu. Znači, nisam postigla ono što sam htjela kad sam došla ovdje. Bila sam dio nekih sjajnih projekata, no još se nisam prihvatila posla. Ne želim odustati zbog djeteta i onda poslije žaliti što sam to učinila', rekla je Rodriguez svojoj kolegici.

Michelle Rodriguez priznaje kako postoji još jedna stvar zbog koje ne namjerava imati djecu u skorije vrijeme, a to je njena predanost vezama.

'Ne bih izdržala više od šest mjeseci s nekim, a kamoli da bih uspjela naći nekoga tko će biti otac mom djetetu. Kad bih mogla djetetu pružiti oca, to bi bilo sjajno', kaže Rodriguez.

Michelle Rodriguez nada se beskompromisnoj ljubavi, kakvu dobivamo od obitelji, no čini joj se kako je iznimno rijetka. Požalila se kako ne postoji ništa stalno u njenom životu, ali se zato nada da će se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Michelle se ne opterećuje razmišljanjem što drugi misle o njoj, niti što misle o njenim seksualnim sklonostima.

Kad su u pitanju projekti, teksaškoj glumici se ništa ne sviđa, iako zna kako je to problem. Čak se pita je li propustila neke zanimljive uloge jer se ne uljepšava dovoljno često.

'Ja sam kao luk - stalno se gulim i nalazim nove slojeve, a nikad se ne vežem za ono što sam prije bila. Nikad se ne zaljubljujem u ono što vjerujem, već cijelo vrijeme ostavljam prostora za nove vidike.