TAYLOR LAUTNER:

Ne sviđaju mi se lijene cure

18.10.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Taylor Lautner (19), mladi glumac za kojim luduju tinejdžerice širom svijeta, nije samo još jedno lijepo lice (i tijelo) u Hollywoodu. Stariji kolege su puni hvale za njega, a posebno ih je impresionirala njegova zapanjujuća zrelost za svoju dob te predanost poslu

Taylor koji u sagi 'Sumrak' igra vukodlaka Jacoba Blacka u najnovijem broju Seventeena otkrio je da ga može osvojiti cura u koju u potpunosti ima povjerenja te djevojke koje se ne boje biti ono što jesu. Iako na prvi pogled izgleda grubo, Taylor kaže da je uvijek bio vrlo otvoren kad su u pitanju emocije. Sa svim svojim bivšim curama (spominjale su se između ostalih i poznate showizzerice Selena Gomez i Taylor Swift), ostao je u dobrim odnosima.

'Naravno, na početku nisam želio ni pogledati sliku neke bivše djevojke. Bio sam slomljen i vrlo tužan. Na svu sreću, imam sjajnu obitelj s kojom imam blizak odnos pa smo puno razgovarali, i to mi je zbilja pomoglo. Ipak, na kraju su stvari ispale super za mene. Imao sam dosta sreće, jer nikad nije bilo ništa toliko grozno da npr. nisam poželio ikad vidjeti tu osobu ili izbrisati nečiji broj mobitel. Uspio sam ostati u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim curama', otkriva mladi glumac, koji je usprkos brojnim spekulacijama još uvijek u vezi s kolegicom iz filma 'Otmica', slatkom Lily Collins

Kako piše Seventeen, Taylora je mlada glumica posjetila na fotosessionu za taj magazin, a Lautner ju je svima predstavio kao svoju djevojku.

Za razliku od mnogih njegovih kolega iz svijeta showbizza koji cure mijenjaju na svakodnevnoj bazi, Taylor voli biti u stalnoj vezi.

'Kad sam u vezi, potpuno se predajem toj osobi. Želim da i ta osoba bude predana meni. Volim kad se mogu osloniti na nekoga. Zbog toga najviše cijenim odanost i iskrenost', kaže Taylor.

Mladi glumac je priznao da ga privlače osobe koje imaju puno interesa poput njega, neki cilj u životu i koje su stalno u nekom 'movingu'.

'Da, volim biti u društvu ljudi koji su radišni. Iznad svega prezirem lijenost. Nikad ne bih mogao biti s lijenom curom. Poštujem ljude koji vole ono što rade i koji s puno strasti pristupaju svemu u životu', kaže.

Gdje se Lautner vidi za pet godina?

'Mislim da ukoliko nemate neke ciljeve, ne možete ništa ni ostvariti. Mislim da bi bilo super dobiti Oscara jednoga dana. Znam da je to nešto o čemu svaki glumac sanja, ali borit ću se za to. Vremena imam', smatra Lautner.