NARODNI HEROJ LJILJAN VIDIĆ

Ne propustite najbolju domaću komediju!

20.12.2015 u 08:51

Bionic
Reading

U CineStaru je počela pretprodaja za najzabavniji film sezone — 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' - koji se počinje prikazivati točno na Staru godinu, 31. prosinca

Narodni heroj Ljiljan Vidić prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, natječe na endehazijskom talent showu 'Čimbenik X': pobjednik osvaja nastup na poglavnikovu domjenku te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjeve okonča rat.

Saznajte tko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a tko u prvom hrvatskom talent showu; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć. Premda smještena pred kraj Narodnooslobodilačkog rata, priča Narodnog heroja Ljiljana Vidića govori o Hrvatskoj danas: još uvijek živimo u 1945-oj, još uvijek se dijelimo na partizane i ustaše, nikako da se dogovorimo tko je heroj, a tko zločinac - i kako stvari stoje, još ćemo se načekati dok dobijemo zvijezde veće od Tita i Pavelića.

U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

NARODNI HEROJ LJILJAN VIDIĆ trailer

Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine, svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr). U sklopu akcije Ponosni na domaći film, ulaznice kupljene CineStar Stars Club karticom donose vam duple bodove na kartici.