OD 15. DO 22. TRAVNJA

Natječaj za amaterske filmske kritičare

19.04.2013 u 13:04

Bionic
Reading

U suradnji s Continental filmom, portal Moj film organizira Tjedan amaterske filmske kritike (15. do 22. travnja). Filmske kritike će ocjenjivati žiri sastavljen od trojice iskušanih profesionalaca: Marko Njegić, Dean Sinovčić i Mladen Šagovac, a najbolji autori bit će nagrađeni vrijednim filmskim paketima

Umjetnost je podređena subjektivnim mišljenjima. Sve je u ukusu promatrača, slušatelja ili čitatelja. A ukusi? Pa različiti su koliko i ljepota u oku promatrača. Tako je i s filmskom umjetnosti. Svatko ima svoje viđenje nekog filmskog djela, uz jednu bitnu iznimku. Malo je onih koji imaju dovoljno znanja i talenta za kompleksno iznošenje takvog mišljenja-kritike.

Upravo zato je portal Moj film, u suradnji sa Continental filmom, organizirao Tjedan amaterske filmske kritike. Pravila su vrlo jednostavna, a ideja je sljedeća - uz pretpostavku da ste ih već pogledali, vi trebate napisati kritiku za jedan od predloženih filmova. Jedino ograničenje za sudjelovanje je minimalan broj znakova od jedne kartice teksta, a sudjelovati mogu svi koji se profesionalno ne bave filmskom kritikom.

Vaše će filmske recenzije ili kritike ocjenjivati žiri sastavljen od trojice iskušanih profesionalaca - Marko Njegić, Dean Sinovčić i Mladen Šagovac, a najbolji autori biti će nagrađeni vrijednim filmskim paketima.

Pokažite koliko ste kreativni i koliko je vaše poznavanje filmske umjetnosti, možda baš u vama čuči budući filmski kritičar.

Svoje filmske kritike sa podacima (Ime i prezime, adresa, i broj telefona) šaljite na tak@moj- film.hr najkasnije do ponedjeljka, 22. travnja. Više informacija, saznajte na moj-film.hr