ROMANTIČAN SAMIR

Nataša Janjić za šest mjeseci ljubavi dobila presladak dar

13.12.2016 u 09:01

Bionic
Reading

Njihova ljubav dogodila se na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli Vejzović i snimatelja Maka Vejzovića na Kornatima, a ovih dana slave šest mjeseci veze. Riječ je o Nataši Janjić i zagrebačkom produkt dizajneru Samiru Šećerkadiću, koji je splitsku glumicu iznenadio i poklonom - lančićem s privjeskom u obliku srca

Tko je zaljubljen, ljubav slavi svakog mjeseca. Tako je, čini se, i u vezi splitske glumice i zagrebačkog produkt dizajnera, koji su ovih dana proslavili šest mjeseci veze, a Samir Šećerkadić svoju je dragu iznenadio i poklonom, čime se Nataša Janjić pohvalila na svom Instagram profilu. 'Za kraj večeri... I slatkih 6... Djevojčice vole iznenađenja', napisala je Nataša Janjić uz fotografiju na kojoj je privjesak u obliku srca.

Od kraja studenog, točnije 28. studenog, splitska glumica ima razloga za slavlje. Tada je, naime, proslavila svoj 35. rođendan u društvu najbližih prijatelja i dečka, da bi samo tjedan dana kasnije u zagrebačkom kazalištu Gavella odigrala premijeru predstave Igora Vuka Torbice, 'Priče iz Bečke šume'. I tamo su joj među prvima čestitali upravo Samir Šećerkadić te voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, na čijem se vjenčanju u lipnju i rodila njihova ljubav.

Za šest mjeseci veze Samir Šećerkadić poklonio je svojoj djevojci lančić s privjeskom u obliku srca
35. rođendan proslavila je na zagrebačkom Adventu s dečkom i najbližim prijateljima

I kralj večeri @samirseven ???????? #priceizbeckesume #gavella #premijera

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)

Nataša Janjić sa Samirom Šećerkadićem i Nevenom Rendeli Vejzović nakon premijere u Gavelli