NAGRAĐENI TORJANAC

'Nataša Janjić je čudesna, jedna od najboljih dosad!'

25.05.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Na Festivalu glumca u Vukovaru Nataša Janjić i Marko Torjanac dobitnici su nagrade za najbolje glumce u predstavi 'Ritina škola', a tim povodom Torjanac je svoju partnericu na sceni nazvao 'čudesnom'

Publika ih je na svakoj izvedbi diljem Hrvatske nagradila ogromnim pljeskom, kritičari su pisali da se radi o odličnoj hrvatskoj komediji u kojoj nema suvišne prepotencije, a koliko su kao glavni junaci bili vjerodostojni na sceni, dokazuje i nagrada za najbolje glumce na Festivalu glumca u Vukovaru proteklog vikenda. Riječ je o Nataši Janjić i Marku Torjancu, glumcima koji su za svoje uloge profesora i njegove nadobudne učenice u predstavi 'Ritina škola' kazališta PlanetArt dobili posebno im drago priznanje.

Posebno raspoložen zbog nagrade bio je Torjanac, koji potpisuje i režiju, a Natašu je opisao 'čudesnom partnericom na sceni i jednom od najboljih dosad'.

'Vremena su teška i ljudi se vole nasmijati i baš zato je kod nas jako popularna komedija. Moram priznati da sam zaista uživala igrajući drame, ali me zadnjih nekoliko godina intenzivno hvata velika glad za komedijama i uživam igrati u njima. Imam sreću da trenutno igram u dvije baš punokrvne komedije i jako me to veseli te se sama relaksiram nasmijavajući i zabavljajući ljude. Shakespearea mi je pun kufer i baš sam ga se nekako naigrala. Razumijem njegovu veličinu. Znam da je nepresušno vrelo i za glumce i za redatelje i uopće za čitanje je svevremenski, ali ja sam ga se baš naigrala i dosta mi ga je', objasnila je Nataša nedavno uspjeh 'Ritine škole'.

 

Dragi fb prijatelji, evo da se malo hvalim s najnovijim vijestima...:)Na 22. Festivalu glumca Natasa Janjic i ja...

Posted by Marko Torjanac on Friday, May 22, 2015