PRVI LIVE ALBUM

Natali Dizdar dva puta u večeri napunila ZeKaeM

01.11.2011 u 12:53

Bionic
Reading

Zadarska pjevačica snimala je svoj prvi live album i pred dirnutom publikom otpjevala svoje, ali i hitove brojnih domaćih i stranih glazbenika

Zagrebačko kazalište mladih ispunili su ponedjeljak navečer zvuci hitova brojnih domaćih i stranih glazbenika, a sve u aranžmanu zadarske pjevačice Natali Dizdar. U intimnoj atmosferi glazbenica je održala dva koncerta zaredom i na oba uspjela dirnuti brojnu publiku koja ju je došla poslušati. Pjesme Indexa, Dine Dvornika, Jimija Hendrixa, ali i Natalini hitovi pjevačicu su na trenutke dovodile na rub suza.

Poseban gost koncerta bio je Darko Rundek koji je s Natali izveo dvije pjesme, a u izvedbi koncerta pomogli su joj i glazbenici Ante Gelo, Vladimir Mirčeta, Kruno i Ivan Levačić, Zvjezdan Ružić, Zvonimir Šestak, Antonio Geček i Miran Hauser.

Pjevačicu je na koncertu došla ohrabriti i njezina obitelj, roditelji i brat Filip Dizdar koji je bio u društvu djevojke Ane, a među publikom se sakrio i Natalin dečko Ante. I brojni poznati htjeli su biti svjedoci ove posebne večeri, pa je među publikom uživala i Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom, trudna Anja Alavanja, Ivana Nobilo Cetinski i ostali.