GRAMPIRES: WHEN SHARON BIT HARRY

Nastavak kultnog 'Kad je Harry sreo Sally'

09.04.2011 u 15:19

Bionic
Reading

Helen Mirren i Billy Crystal udružili su glumačke snage u namjeri da pokažu alternativnu verziju završetka legendarne romantične komedije iz 1989.

Jeste se ikad zapitali što se dogodilo s popularnim likovima nakon završetka filma 'Kad je Harry sreo Sally'

Upozoravamo da bi rasplet mogao razočarati vjerne obožavatelje kultne romantične komedije iz 1989. Nastavak pod naslovom: 'Grampires: 'When Sharon Bit Harry' prikazan je na stranici Funny Or Die

Harry i Sharon u sretnoj zombi zajednici

Šaljiva posveta popularnom filmu bazira se na modernim opsesijama vampirskim filmovima i serijalima poput 'Sumraka' i 'Okusa krvi'.  Četverominutni isječak počinje raspravom redatelja Roba Reinera i glumca Billyja Crystala s producentima kojima nude nove i 'originalne' ideje.

Rezultat je foršpan u kojem vidimo usamljenog Harryja (Billy Crystal) koji provodi dane u staračkom domu, nakon što je Sally (Meg Ryan u originalu) preminula. Tračak nade pruža mu šarmantna Sharon (Helen Mirren) u koju se zaljubljuje. Postoji samo jedna kvaka: naime, Sharon je vampirica koja ubrzo pretvara Harryja u vampira te zajedno upadaju u cijeli niz suludih akcijskih pothvata u potrazi za krvlju. Video u kojem se u cameo ulozi pojavljuje Mike Tyson režirao je Billy Crystal, a prepun je referenci na original, uključujući slavnu scenu glumljenog orgazma u restoranu.

Video pogledajte ovdje