ROCK ZVUK POKORIO METROPOLU

Naše zgodne voditeljice zajedno tulumarile

05.02.2015 u 18:40

  • +17

Pavel i Psihomodo Pop započeli ovogodišnje AntenaPlugged koncerte

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Bionic
Reading

Davor Gobac i Aljoša Šerić, frontmeni bendova Psihomodo Pop i Pavel, brojnoj su publici, među kojima su bile i zvijezde Antene Zagreb Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Lozar i brojni drugi, pružili dva sata vrhunske zabave svirajući svoje najveće hitove na prvom ovogodišnjem izdanju koncerata AntenaPlugged

Uz uvodni govor Tamare Loos, čast da otvori ovogodišnje izdanje AntenaPluggeda pripala je grupi Pavel, koja je pred zagrebačkom publikom izvela hitove 'Autentično osrednji', 'Zbog tebe' i 'Čuvaj me'. Nakon njih na stejdž je stigao karizmatični i uvijek nasmijani Davor Gobac i Psihomodo Pop.

'Donna', aktualni singl 'Ona ludo pati', tek su neke od pjesama koje je ekipa predvođena Gobcem pripremila za koncert u sklopu AntenePlugged. Gobac i društvo iz Psihomodo Popa ni ovoga puta obožavatelje nisu razočarali originalnim scenskim nastupom u što se možete i sami uvjeriti u fotogaleriji.

Prvi u nizu koncerata ovogodišnjeg izdanja AntenaPluggeda protekao je u vrhunskoj svirci i odličnoj zabavi. Drugi koncert očekuje vas za dva tjedna, u srijedu, 18. veljače, a imena izvođača još će nakratko ostati u tajnosti.