MLAD I ZGODAN

Naša glumica puca od ponosa zbog sina: Osvanuo na naslovnici!

25.03.2016 u 17:01

Bionic
Reading

Iako Nada Abrus ne želi previše pričati o svom sinu Luki Abrusu, niti se ikad fotografira s njim u javnosti, nerijetko se na svom profilu na Facebooku pohvali njegovim poslovnim uspjesima. Ovog puta objavila je naslovnicu časopisa na kojoj pozira njezin 35-godišnji jedinac. Prijatelji su je zasuli komplimentima i čestitkama, a razloga za ponos ima i zbog toga što je danas uspješnog Luku kroz život podizala i odgajala kao samohrana majka

Luka Abrus direktor je tvrtke Pet minuta, agencije za dizajn i razvoj mobilnih aplikacija, u koju je došao iz Microsofta Hrvatska gdje je proveo sedam godina. U Microsoftu je radio u odjelu prodaje velikim korisnicima, a prije toga u odjelu promocije novih tehnologija i platformi. Objavio je i tri knjige na temu informatičkih tehnologija, predaje na privatnom veleučilištu, a piše i za hrvatske računalne časopise.

Na mamu je naslijedio zabavljačku stranu pa svira klavir i nastupa s bendom Kopito, što smatra svojim bijegom od stresa. Uz to se bavi se vaterpolom i jedrenjem. Prvo računalo Commodore 64 dobio je upravo za rođendan od majke koja mu je usadila ljubav prema njima i prema najnovijim tehnološkim pomagalima.


Nada Abrus sina Luku dobila je u prvom braku

Luka je imao samo godinu dana kada se glumica rastala. S bivšim suprugom nikad se nije posvađala, a brak je završio bez grubih riječi pa Luka nije osjetio netrpeljivost među roditeljima. Sina je odgajala uz pomoć svoje majke.

Iako je zauzet brojnim obavezama, 35-godišnjak Luka uvijek nađe vremena za ručak kod mame ili za njezinu najnoviju predstavu, na koju uvijek dođe s cvijećem, a njihov odnos danas je prepun ljubavi. 

'Odgojila sam predivnog sina i smatram to svojim najvećim uspjehom', izjavila je.


Osim informatike, Luka Abrus obožava glazbu