NINA BADRIĆ:

'Najvažnije je da dostojno predstavim Hrvatsku'

19.02.2012 u 10:22

Bionic
Reading

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, u subotu navečer na Dori izvela je 'Nebo', pjesmu kojom će nas predstavljati u svibnju u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana

U jednosatnom šouu nastupili su brojni izvođači, plesači i predstavnici susjednih zemalja na Eurosongu, među kojima su bili Maya Sar iz BiH, Kaliopi iz Makedonije, Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije. Veličanstveni šou upotpunila je i Emilija Kokić, jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu. Zvijezda večeri, Nina, u svojim prvim reakcijama nije krila oduševljenje.

'Presretna sam što je sve ispalo sjajno, nije lako izvesti šou program od 60 minuta u izravnom prijenosu, a najviše me vesele prve reakcije publike u studiju na moju pjesmu. Zahvalna sam i HRT-u na ovako veličanstvenoj emisiji', rekla je Nina Badrić neposredno nakon Dore.

Nina je najavila da će dati sve od sebe na Eurosongu: 'A dalje? Kako treba biti, bit će, najvažnije je da se ne posramim, da dostojno predstavim Hrvatsku i sebe i da doguramo do finala. Očekivala sam tako dobre reakcije publike, a najbolji pokazatelj mi je YouTube. Kada je izašao album 'Nebo', komentari su bili odlični.'

'Inspiracija za pjesmu? To je stvar moje duše, mog viđenja svih onih stvari koje su mi se događale kroz život i zahvalna sam Bogu što imam priliku to izreći', rekla je pjevačica.

Najavila je da sada prvo slijedi jednomjesečni odmor, a onda će krenuti u razrađivanje nastupa u Azerbajdžanu.