U CVJETNI RAJ

Najbolji izlazak Leonardi Boban je onaj s djecom

14.04.2016 u 14:05

  • +15

Brojne poznate dame uživale su na otvorenju ekskluzivnog cvjetnog boutiquea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

Među mnogim poznatim damama koje su se jučer okupile na otvaranju cvjetnog butika Ira bila je i ponosna mama Leonarda Boban u društvu svog 13-godišnjeg sina Gabrijela i najmlađe kćeri, 6-godišnje Ruže. Leonarda se u javnosti baš i ne pojavljuje, a kad se to dogodi, često je u društvu djece, vrlo rijetko sa suprugom

Cvijeće može svakom uljepšati dan, to ponajbolje zna Leonarda Boban te se jučer uz Editu Misirić, Kristinu Bradač, Petru Kurtelu i mnoge druge uvjerila kako izgleda novootvoreni pravi raj za žene - cvjećarnica i darovna galerija Ira u Avenue Mallu.

Supruga Zvonimira Bobana došla je u društvu sina i kćeri, a osmijeh na njezinom licu govorio je da je posvećenost obitelji prije svega čini sretnom. Kao velika ljubiteljica lijepog, Leonarda je prijašnjih godina svojim modnim kreacijama, ali i dizajnom interijera pokazala kreativnost i maštu. Cvijeće je, osim toga, Leina velika ljubav, stoga ne čudi njezino pojavljivanje u novootvorenoj zagrebačkoj cvjećarnici i darovnoj galeriji. Malena Ruža bila je najmlađi, ali najveseliji uzvanik otvaranja, te je ponosno pozirala fotografima.

Voditeljica Edita Misirić, koja je najavila svadbu ove godine, došla je zasigurno provjeriti cvjetne aranžmane koji se nude za skorašnje vjenčanje.


Suzy Josipović Redžepagić, Sarah Josipović i Katarina Majić iz darovne galerije Ira