TARJA TURUNEN:

Na novom albumu čut ćete i moju kćer Naomi

15.07.2013 u 16:18

Bionic
Reading

Tarja Turunen, bivša frontmenica finskog sympho metal benda Nightwish, najavljuje novi album 'Colours in the Dark' koji izlazi 23. kolovoza

Omiljena pjevačica Nightwisha krajem prošle godine prvi put postala mama. Ona i njezin suprug Marcelo Cabuli dobili su kćer kojoj su dali ime Naomi.

Mlada mama otkrila je da ćemo na novom albumu moći čuti i malu Naomi.

'Moram reći da je moja Naomi inspirirala ovaj novi materijal. U jednoj ćete je pjesmi moći čuti kako vrišti', rekla je Tarja.
To će biti treći Tarjin album otkad je napustila Nightwish krajem 205 godine: My Winterstorm je objavila 2007, a What Lies Beneath 2010. godine koji su bili dobro prihvaćeni od strane publike i kritike. Tarja je i dva puta gostovala u Hrvatskoj.

Novi album je miksao Tim Palmer u Austinu (SAD) koji je dosad radio s Pearl Jamom i U2. Tarja najavljuje da je ostala vjerna svom prepoznatljivom mračnom glazbenom stilu.

'Nisam osjećala nikakav pritisak dok smo snimali novi album. Ponovno sam radila i produkciju. Zbilja sam sretna što sam opet uspjela okupiti fantastične glazbenike. Sve je išlo po planu', rekla je 35-godišnja glazbenica.