FARMERI IZGLASALI

Na farmu se vraća Ante Gotovac!

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 15.04.2009 21:40
  • Objavljeno 15.04.2009 u 21:40
Ante Gotovac

Ante Gotovac

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Farmeri su danas, nakon što je javnost nekoliko dana polemizirala o identitetu osobe koja će se vratiti na farmu, odabrali Simoninog bračnog druga. Iako su se o njemu redala svakakva mišljenja, on je očito osoba bez koje se ne može

Kocka je posjetio farmere te im podijelio papiriće kako bi na njih upisali ime osobe koju bi iz nekog razloga ponovno željeli vidjeti među sobom. Mogli su birati između Simone, Ante, Pjera i Marije. Antino je ime ispisalo čak petero farmera, što se pokazalo kao još jedna ulaznica za težački život na selu. Simona i Pjer su dobili po dva glasa, dok Mariju baš nitko ne bi ponovno volio vidjeti u farmerskim redovima.

 


Možemo smatrati da se Anti želja na neki način ostvarila - u više je navrata, naime, izjavljivao da želi natrag. No, to je bilo vrijeme dok ga na farmu nije toliko vukla želja za kopanjem i čišćenjem štale, već činjenica da nije mogao podnijeti razdvojenost od svoje jedine ljubavi Simonice. Kako će mu se svidjeti farmerski život bez supruge uz sebe, tek ćemo vidjeti u narednim danima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi