MONICA BELLUCCI

Na 52. rođendan otkrila posebnu obiteljsku uspomenu

30.09.2016 u 19:58

Bionic
Reading

Jedna do najljepših talijanskih glumica svih vremena s pariškom adresom slavi 52. rođendan, a na današnji dan, kako je otkrila na svom službenom Instagramu, rođen je i njezin otac Pasqualle

'Sretan rođendan mom ocu, rođeni smo na isti dan', potpis je ispod stare fotografije iz ranog djetinjstva Monice Bellucci koja je danas napunila 52 godine. Posljednjih tjedana u fokusu je javnosti zbog novog filma Emira Kusturice 'Na mliječnom putu', u kojem uz Kusturicu igra glavnu ulogu.

Zbog Kusturice je progovorila srpski, a kako je rekla u posljednjem intervjuu, nije vjerovala da će joj poći za rukom cijeli scenarij naučiti na srpskom jeziku. U svojim pedesetima i dalje je samouvjerena, koliko svjedoče fotografije Paris Matcha na kojima je osvanula u golišavom izdanju u bazenu.

'Seksualnost nema veze s godinama već s energijom koju odašiljete', poručila je zanosna Talijanka koja se prije tri godine razvela od glumca Vincenta Casela s kojim ima dvije kćeri, Devu (12) i Leoni (7). 


Nije se nadala da će u ovim godinama dobiti ulogu poput Bondove djevojke, a ako se nagađanja pokažu točna, mogla bi zaigrati i u novom 'Twin Peaksu'. A o svojoj osobnosti, koja je mnogima enigma, jednom je rekla:

'Na platnu volim glumiti žene s kojima nemam puno toga zajedničkog. Privatno sam puno slabija i nesigurnija od snažnih likova koje često glumim. Ja sam Talijanka, mi volimo uzeti si vremena za sve. Prvo dijete sam rodila s 40, drugo s 45, a Bondova djevojka postala s 50', zaključila je Bellucci.

❤️By Signe Vilstrup #monicabellucci#photographer#signevilstrup

A photo posted by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

❤️Good morning "in the bath tub" by Norman Jean Roy #monicabellucci#normanjeanroy#louboutin#hills#la#моникабелуччи

A photo posted by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on