DAME BIRALE

Muškarac godine je Petreković, na popisu i Sinčić

30.12.2014 u 12:41

Bionic
Reading

Hrvatski Playboy četvrti put zaredom izabrao je Muškarca godine, a ta laskava titula ovoga puta pripala je šoumenu Mariju Petrekoviću

Nakon Stjepana Hausera 2011., Filipa Juričića 2012. i Mislava Čavajde 2013., titulom Muškarca godine hrvatskog Playboya za 2014. okitio se komičar Mario Petreković.

Kao i svih prethodnih godina, o pobjedniku je odlučio žiri sastavljen od deset dama. Ovaj put to su bile Nataša Janjić, Mila Horvat, Nela Kocsis, Nika Ostoić, Ana Rucner, Antonija Blaće, Elizabeta Gojan, Nives Celzius, Morana Saračević i Dunja Ercegović, i sve do jedne dale su bar pokoji bod Petrekoviću koji je osvojio 68 bodova. Dovoljno za pobjedu, ispred drugoplasiranog Marija Mandžukića s 53 boda i trećeg Gorana Navojca s 49 bodova.

Košarkaš Bojan Bogdanović je četvrti, a chef David Skoko peti. Slijede Niko Kovač, Marin Čilić, Slaven Bilić i Nevio Marasović; 18. mjesto zauzeo je predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić, a bez bodova su ostali SDP-ovac Tonino Picula, HTV-ov voditelj Mislav Togonal i guverner HNB-a Boris Vujčić.