ZBOG UPLATE NA RADIOHEAD

Možete se kladiti tko je autor teme za novog Bonda? E, ne možete!

29.07.2015 u 13:25

Bionic
Reading

Ako je suditi prema trenutnom rangiranju na listi jednog britanskog lanca kladionica, bend Radiohead najizgledniji je kandidat za stvaranje nove Bondove teme. Ovaj britanski bend tako je izbacio Ellie Goulding s kladioničarskog trona, zahvaljujući osobi koja je odlučila uložiti 15 tisuća funti upravo na njihovo ime, nakon čega je oklada suspendirana

Prikazivanje najnovijeg filma o slavnom britanskom tajnom agentu, počinje u studenom ove godine. Dosad smo dobili kratak uvid u film kroz par objavljenih foršpana, no bez naznaka o tome tko će ovoga puta biti zadužen za osmišljavanje glazbene teme. Ipak, informacije o tome tko će se pozabaviti Bondovom temom, stižu iz jedne britanske kladionice.

Kako je otkriveno, osoba zasad nepoznatog identiteta u poslovnici kladionice William Hill u Middlesexu, odlučila je staviti 15 tisuća funti na ime Radioheada kao benda koji će stvoriti glazbenu temu za 24. film o slavnom agentu.

'Naši klijenti uglavnom su se kladili na Ellie Goulding o kojoj se u medijima već naveliko počelo spekulirati kako je upravo ona novi izbor za stvaranje Bondove teme. U trenutku kad smo pomislili prekinuti okladu, neočekivano se pojavilo ime Radioheada. Na ime ovog britanskog benda, jedan klijent odlučio je uložiti 15 tisuća funti', otkriva glasnogovornik kladionice William Hill. 'Zbog pozamašnog iznosa kojeg smo zaprimili, pojavile su se brojne glasine. Osobno smatramo nemogućim da je netko u stanju riskirati poveći iznos isključivo na osnovu predosjećaja', nadodaje glasnogovornik.

Redatelj filma 'Spectre' Sam Mendes javnosti je već otkrio kako je pjesma snimljena, te će uskoro biti predstavljena javnosti. Stanje na britanskim kladionicama po pitanju glazbenika koji će ovaj put zasuči rukave i stvoriti Bonovu temu, nekoliko je tjedana išlo u prilog Samu Smithu, kojeg je u međuvremenu zamijenila Ellie Goulding. Pjevačica je u nekoliko navrata dala naslutiti kako je upravo ona nasljednica prošlogodišnje kreatorice Bondove teme - Adele. Objavivši na svom Twitter profilu Bondovu temu iz 1973. godine naslova 'Live and Let Die', kao i objavom slike na Instagramu kako odlazi iz studija Abbey Road (u kojem se Bondova teme snimaju već godinama) jasno je dala do znanje javnosti, kao i kladioničarima, da je upravo ona najnoviji glazbeni odabir.