ZEZNULA GA SUPRUGA

Možete li ispod pionirske kape prepoznati našeg košarkaša?

10.09.2015 u 16:42

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša i košarkaša Dino Rađa, kad je bio mali, htio je postati nastavnik povijesti. Kako je izgledao u to vrijeme, kada se primao u pionire, pokazala je njegova supruga Viktorija na svom profilu na Instagramu

Dino Rađa kao mali je trenirao plivanje, rukomet i vaterpolo, a tek s 15 godina, zahvaljujući nagovoru majke, počeo je trenirati košarku. U to je vrijeme maštao o tome da jednog dana bude učitelj povijesti, a njegova supruga Viktorija Rađa objavila je na Instagramu kako je izgledao u vrijeme primanja u pionire. 

Danas taj 48-godišnji Splićanin ne prati previše košarkaška zbivanja, a više je čak ni rekreativno ne igra. Svoje slobodno vrijeme posvetio je nekim drugim stvarima kojima se nije mogao baviti za vrijeme igračke karijere - motorima i gitarama. Nedavno je s prijateljem glazbenikom Antom Pupačićem Pupijem, osnovao glazbeni sastav Dino i Pupi band. Imaju i prvi singl 'Da je bajker biti lako'.

Dino je bogatu košarkašku karijeru završio 2003. godine. Kondiciju danas održava trčanjem, vožnjom bicikla, igranjem tenisa, plivanjem, ronjenjem, skijanjem.

Iz prvog braka sa suprugom Željanom ima sina Duju, a iz drugog braka s Viktorijom, Roka, Stipu i Niku. Dino i Viktorija u sretnom su braku 14 godina.

A photo posted by Viktorija7 (@viktorija7777) on