KANAL FOX

Može li Maggie stati na kraj okrutnom Neganu?

18.11.2016 u 12:58

Bionic
Reading

Velika FOX-ova uspješnica koja je sa prikazivanjem sedme sezone krenula 24. listopada, do sada je nadmašila sva očekivanja fanova diljem svijeta. Iako su brojni gledatelji ostali u šoku nakon smrti čak dvaju likova, nove epizode 7. sezone serije 'Živi mrtvaci' privlače sve više gledatelja svakom epizodom

Zaluđenost nemilosrdnim Neganom kojeg glumi genijalni Jeffrey Dean Morgan, dokazala je teoriju kako gledatelji jednostavno obožavaju mrziti ovog glavnog negativca. Istodobno šarmantan i nemilosrdan, Jeffrey je fantastičan kao psihopat naoružan baseball palicom omotanom bodljikavom žicom koju od milja zove – Lucille. Nastavak serije donosi šokantne rasplete, a stanoviti Negan mogao bi ući u povijest kao jedan od najvećih monstruma s TV ekrana ikada! Serija je djelo legendarnog Roberta Kirkmana, tvorca ujedno i serije 'Outcast' – još jedne velike uspješnice. 'Živi mrtvaci' su hvaljeni ne samo od strane gledatelja, već i od kritike koja je seriju proglasila 'pravim fenomenom'.

Za one koji to još ne znaju (ako takvi uopće postoje), serija 'Živi mrtvaci'priča priču o godinama koje su uslijedile nakon strašne zombiapokalipse, te prati grupu preživjelih koju predvodi Rick Grimes (Andrew Lincoln). U sedmoj sezoni, grupa je uhvaćena od strane 'Spasitelja' koje predvodi zloglasni Negan. Na redu je 5. epizoda sedme sezone koja će biti prikazana u ponedjeljak 21. studenoga u 22:00 h na kanalu FOX i donosi nova iznenađenja.


'Spasitelji', predvođeni Neganom, kreću prema Hilltopu čiji se vođa Gregory (Xander Berkeley) ne nosi baš najbolje sa posljedicama Rickovih pogrešaka. Rick je još uvijek potpuno shrvan i obeshrabren nakon brutalnog ubojstva Glenna i Abrahama, te priznaje potpunu Neganovu prevlast. Gledatelje će zasigurno oduševiti povratak Maggie (Lauren Cohan) koja će se u sezoni pojaviti prvi puta nakon smrti svog muža – Glenna i nakon što ju je Rick proglasio mrtvom u 4. epizodi. Negan je čovjek koji nikako ne voli iznenađenja, te je pitanje kako će to prihvatiti i hoće li li ga njen povratak inspirirati na novi krvavi pohod...

U glavnim ulogama: Andrew Lincoln kao Rick, Norman Reedus kao Daryl, Steven Yeun kao Glenn, Lennie James kao Morgan, Chandler Riggs kao Carl, Melissa McBride kao Carol i Lauren Cohan kao Maggie.