SAVJETI BORNE RAJIĆ

'Moji zagrebački rituali i nezaboravan splitski susret'

11.09.2015 u 11:42

Bionic
Reading

Koje su je sitnice razveselile u posjetu Hrvatskoj i Zagrebu te zašto je jedan splitski susret bio poseban događaj u njezinom životu, u novom videu za tportal otkrila nam je Borna

Svaki posjet Zagrebu Borni je prilika da potraži neke svoje omiljene beauty proizvode u zagrebačkim dućanima i parfumerijama koji ne koštaju previše, a djeluju čudotvorno. U novom videoklipu naša kolumnistica otkrila je svoje, neke nove i neke stare, omiljene proizvode za njegu lica i tijela.

Osim posjeta omiljenim dućanima Bornu je oraspoložio i susret sa Splićankom Anom Bučević, autoricom knjige 'Safari duha' i motivacijskim govornikom čija ju je pozitivna životna energija privukla.

'Obje smo se složile da je ključ sreće u ravnoteži i balansu, ne samo onom klasičnom da je potrebna doza rada i odmora, uzimanja i davanja. Vrlo je važna ravnoteža milosti i oštrine, važno je da naučite koga ćete primiti u svoj životni prostor, tko je to zaslužio, a od koga je potrebno obraniti se i distancirati. Dobila sam mnoge mailove u kojima mi pišete da ste dobre osobe, no ljudi su vas toliko puta razočarali. Dobrota nije garancija da će vas život nagraditi. Morate naučiti zaštititi sebe i pročitati koje osobe zaslužuju vašu pažnju i dobrotu, a koje ne puštati u život. Tad će se mnoge stvari poboljšati', poručuje Borna.


Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 25. rujna. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i bornarajiclifestyle.com.