NOVA H&M-ova KOLEKCIJA

Modna avantura plavuše Borne Rajić i trudne Iris Rajčić

01.03.2016 u 11:42

  • +10

Poznate dame na predstavljanju nove H&M kolekcije Studio

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Ekskluzivan šoping kolekcije H&M Studio SS16 okupio je brojne poznate uzvanike, među kojima i Kristinu Bradač, Ivonu Juku, Tihanu Harapin Zalepugin, Uršulu Tolj, Sonju Kovač te nekadašnju manekenku Iris Rajčić, koja trenutno živi u Italiji i čeka svoje prvo dijete. Iznenađenje je, kao i mnogo puta dosad, priredila Borna Rajić, ovaj put ne modnim odabirom, već bojom kose

Zagrebačka prodavaonica H&M-a na Cvjetnom trgu jučer je okupila brojne ljubitelje mode. Preko stotinu uzvanika iz svijeta mode, glazbe i filma uživalo je u ugodnoj kupovini i dobroj glazbi. Zovu nove pustolovne kolekcije nisu odoljele ni glumica Tamara Garbajs  i scenografkinja/model Anita Dujić te su prve odjenule komade iz kolekcije H&M Studio SS16.

Bila je tamo i Borna Rajić s novom, plavom bojom kose, ali i splitska manekenka Iris Rajčić, koja je u šestom mjesecu trudnoće. Naime, Iris čeka svoje prvo dijete s nogometašem Markom Livajom, a sretan par trenutno živi u Italiji, u kojoj Marko igra.


Iris Rajčić

Uvijek istražujuća, uvijek glamurozna, uvijek pustolovna: kolekcija H&M Studio za proljeće/ljeto 2016.
ne propušta nijednu priliku tijekom cijele sezone, a sloboda boemskog stila očituje se različitim printovima i slojevima. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama (oko 200 njih) širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače.

'Kolekcija H&M Studio baš je pogodila način mog modnog promišljanja - hrabra je, nosiva i zabavna', poručila je Anita Dujić.

RTL Autor: RTL


Anita Dujić