A TEK JOJ JE 16

Mlada Splićanka oduševila u 'X Factoru'

06.04.2015 u 19:23

Bionic
Reading

Mlada Splićanka glazbom se bavi od malih nogu, a za tportal otkriva svoje dojmove sa snimanja 'X Factora'

Kao šlag na kraju u sinoćnjoj emisiji 'X Factora' nastupala je 16-godišnja Antonia Dora Pleško, koja je svojom fantastičnom izvedbom pjesme 'Natural Women' žiri doslovce ostavila bez daha.

'Bilo je naprosto savršeno! Upoznala sam divne prijatelje i uistinu nisam očekivala da ću se toliko svidjeti publici i žiriju jer sam cijelo vrijeme bila usredotečena na izvedbu pjesme, tako da nisam ni obraćala pozornost na to što se događa oko mene', rekla nam je mlada Splićanka.

Najveće ispunjenje snova, kaže, bili bi joj nastupi u live emisijama i tada bi se trudila više pjevati domaće pjesme, a na njenom repertoaru sigurno će se naći Nina Badrić koju obožava.


Iako je već bila na jednom sličnom showu, o prijavi na 'X Factor' nije nimalo dvojila. 'Mnogi sad komentiraju kako sam ja svoje napravila i zašto se sad opet namećem... Mene vam to uopće ne dira. Želim slijediti svoj san i sigurna sam da sam donijela pravu odluku. Drago mi je što me ljudi u mojoj bliskoj okolini podržavaju, a sada i vidim tko su mi zapravo pravi prijatelji', govori učenica drugog razreda srednje škole likovnih umjetnosti i modnog izričaja.

Antonia Dora ne skriva kako bi voljela da je u showu mentorira Aleksandra Kovač, a velika joj je želja i da upiše Akademiju dramskih umjetnosti. 'Voljela bih studirati negdje izvan Hrvatske, recimo u Italiji ili Beogradu, da se malo maknem iz Dalmacije', zaključila je nasmijana djevojka.