NEĆE PJEVATI U SUBOTU

Mišo otkantao branitelje: Eto im njihov Thompson

30.04.2015 u 21:22

Bionic
Reading

Najave da će zajedno s Thompsonom u subotu pjevati na prosvjedu branitelja, bez da su ga išta pitali, jako su uzrujale Matu Mišu Kovača. Najavu Đure Glogoškog demantirao je u RTL-ovoj emisiji 'Sve u šest', a braniteljima poručio da imaju Thompsona pa neka im on pjeva

'Nikad se nije dogodilo da mene netko reklamira a da me uopće ne pita. Ovo je prvi put. Oni meni ne mogu uzeti popularnost, ali ne mogu mi je ni dati. Dobro, čovjek je bez nogu, OK, nervozan je, i to je to', kaže Mišo.

Nije ljut na njih, kaže, ipak su stvarali ovu državu, ali je razočaran.

'Šta ću ja njima pomoći, oni imaju svog ljubimca, to je Marko Perković. Pa to je to', kaže Mišo.

Nije, kaže, baš ni siguran podržava li šatoraše i njihovo kampiranje.

'Ne znam što traže, ne znam', kaže Mišo.

Zna samo da u subotu ne pjeva nigdje i da neće dozvoliti da se netko poigrava njegovim imenom.

Na subotnji prosvjed, nazvan Skup zajedništva 100 posto za Hrvatsku 'Zajedno do pobjede', organizatori pozivaju 'sve hrvatske branitelje i domoljube, nezaposlene, obespravljene, studente, mlade, umirovljenike, blokirane te sve koji rade, a ne dobivaju plaću, kao i ostale ljude dobre volje'.

U 18 sati održat će se 'Sveta misa za Domovinu' u Zagrebačkoj katedrali, a Skup zajedništva s koncertom na Jelačić placu počinje oko 19 sati.

Podsjetimo, branitelji su jučer doživjeli debakl s Okruglim stolom 'Istinom 100 posto za Hrvatsku', na kojem se, osim premijera Zorana Milanovića, od pozvanih nisu pojavili ni predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Sabora Josip Leko te kardinal Josip Bozanić. Od viđenijih političara, nazočio je tek Tomislav Ivić iz HDZ-a.

Prilog RTL-a možete pogledati ovdje