PROMIŠLJA ŽIVOTNE PROMJENE

Mirna Zidarić nakon smjene na HTV-u odmara u Dubaiju

22.03.2016 u 14:39

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon smjena na HTV-u koje nisu zaobišle ni Mirnu Zidarić, ta sportska novinarka i urednica predahnula je od svega odmorom na Istoku, a kako gleda na te događaje dala je naslutiti na svom Instagramu, s malo ironije i životnim stihovima ispod zanimljivih fotografija

U životu stalna samo mijena jest, vrlo dobro to zna i HTV-ova urednica Mirna Zidarić (46). Naime, Mirna je nedavno smijenjena s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2, a kako gleda na te događaje dala je naslutiti poznatim stihovima iz Gundulićeva 'Osmana'. 'Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje', poručila je  s odmora u Dubaiju.

Svaka objavljena fotografija s plaže potpisana je s malo ironije. 'Patnje mladog Werthera', 'stabilna na i u glavi' napisala je Mirna, a podrška prijatelja nije izostala, pa i kolegice Antonije Mandić.

'Sve je stvar osobnog stava. Vrlo često su ljudi prepuni predrasuda o svemu i svačemu, ali to meni ne predstavlja nikakav problem. Svjesna sam svojih afiniteta, kvaliteta i mogućnosti. Uz puno truda i profesionalizma našla sam svoje mjesto pod suncem televizijskog neba', pojasnila je Mirna svoj životni svjetonazor prije godinu dana u intervjuu za tportal.

patnje mladog werthera #not ☝️#circleoflife #yes ☝️??

A photo posted by @mirnazidaric on

miiiiiii... imamo samo vjetar u kosi, osmjeh na licu sto prkosiii....?????? #hitgodine

A video posted by @mirnazidaric on

#behappy #jumparound ✨☀️??☀️✨

A photo posted by @mirnazidaric on