LJUBAV CVJETA

Minea pokazala dečka Slađana

31.10.2015 u 13:16

  • +12

Poznati na premijeri predstave Bljesak zlatnog zuba

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Iako je već gotovo četiri godine u vezi s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom, pjevačica i voditeljica rijetko se s njim pojavljuje u javnosti. Par je ipak sinoć napravio iznimku kad su zajedno stigli u Komediju na premijeru kazališne predstave 'Bljesak zlatnog zuba'

Prošlogodišnja natjecateljica popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', koja je odnedavno postala i voditeljica IN Magazina na istoj televiziji, ne krije koliko je sretna i zadovoljna u ljubavi.

Minea dugogodišnjeg dečka Slađana koji se pojavio u njezinom spotu 'Potpisujem', ne izlaže često javnosti, pa su se mnogi iznenadili kad su ih vidjeli na premijeri sinoćnje predstave u zagrebačkoj Komediji. Oboje su odavali dojam zaljubljenog para, pa je lako moguće da se pjevačica i voditeljica uskoro odluči i stati pred oltar.

Slađana je upoznala prije osam godina, nakon što je doživjela prometnu nesreću te je neko vrijeme imala napadaje panike, a upravo njegova prisutnost i potpora Minei su pomogli da zaboravi sve ružne trenutke i okrene se budućnosti.

'Osvojio me svojom iskrenošću i toplinom. Mislim da je sav moj životni put zapisan negdje. Ne volim donositi odluke preko noći, a kad dođe pravo vrijeme za bebu, bit će to od srca', rekla nam je Minea u siječnju ove godine.

Svoj je glumački debi u predstavi imao i osmogodišnji Jan, sin Filipa Juričića, koji također glumi u ovom projektu Mate Matišića. Malenom Janu svi su željeli čestitati na dobro odrađenom poslu, a ponosni tata se nakon premijere nije odvajao od svog jedinca.



Više slika pogledajte u galeriji.