STARA LJUBAV OPET GORI

Miley Cyrus i Liam Hemsworth ponovno zaručeni

19.01.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Ekscentrična pjevačica Miley Cyrus (23) i glumac Liam Hemsworth (26) navodno su, nakon dvije godine razdvojenosti, ponovno postali ljubavni par, a sve su glasnija šuškanja o obnovi zaruka i zajedničkom useljavanju u novu kuću

Problematična pjevačica, koja posljednjih nekoliko godina puni novinske stupce zahvaljujući najviše svojim skandalima, a ne pjevanju, navodno je obnovila ljubav sa zgodnim glumcem. Miley i Liam upoznali su se 2009. na snimanju filma 'Posljednja pjesma', a na setu je odmah planula i ljubav. Skladan par zaručio se 2012., a upravo tadašnji zaručnički dijamantni prsten ponovno sjaji na Mileynom prstu posljednjih nekoliko dana.

Par je prekinuo 2014., a oboje su stalno izjavljivali da su ostali u iznimno dobrim odnosima. Posljednjih dana sve češće ih se može zajedno vidjeti u javnosti, a Miley ne skida zaručnički prsten. Također su jučer fotografirani ispred Liamove kuće uz kamion za selidbu, što vrlo vjerojatno ukazuje na to da su Miley i Liam obnovili svoju ljubav i krenuli korak naprijed. Brojni Mileyni fanovi odobravaju ovu vezu jer smatraju da će Liam usmjeriti problematičnu pjevačicu na pravi put, no Liamovi obožavatelji zabrinuti su zbog njezine reputacije.


Miley ne skida zaručnički prsten koji joj je Liam darovao 2012. godine


Miley je viđena kako useljava u Liamovu kuću

I look like a fucking strawberry. #looklikemyfuckingmomdressedmethisam #prettysureihadthissamelookat6

Fotografiju objavljuje Miley Cyrus (@mileycyrus)