PROJEKT BUDUĆNOSTI

Milana Vlaović podržala pobjedu knjige nad sistemom

  • Autor: I.Č.
  • Zadnja izmjena 07.10.2016 20:16
  • Objavljeno 07.10.2016 u 20:16
  • +11
  • +8

Velvet, FREZ

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Među brojnim poznatim ljubiteljima knjige koji su jučer u Velvetu uživali u zoni besplatnog čitanja bila je novinarka i spisateljica Milana Vlaović

Jučer je u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Velvetu, predstavljen projekt FREZ ili zona besplatnog čitanja. Riječ je o mogućnosti čitanja knjiga u najsuvremenijem digitalnom formatu bez ograničenja i prekida. Zastupljene su knjige mnogih svjetskih izdavača te se naslovi dopunjuju svaki tjedan, kao i sve vrste knjiga, od pop fictiona i ozbiljne književnosti do duhovnosti i kuharica. Od poezije i putopisa do zabave i sporta. Od slikovnica i novela za tinejdžere do stručne literature i znanstvenih knjiga.

Brojni ljubitelji čitanja i dragi gosti Velveta, poput Milane Vlaović, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Merite Arslani, Loredane i Tomislava Bahorića, Nere Stipičević, Lane Goljak, Petra Cvirna, Saše Šekoranje, Anamarije Brkić, Tihane Harapin Zalepugin i brojnih drugih, dali su svoju podršku ovom projektu koji su zamislili stručnjaci iz New Yorka i Tel Aviva. Milana Vlaović odavna je poznata kao žena koja cijeni knjigu, ali i ona koja se knjigu odvažila napisati.

'Danas, kad imam četiri objavljene knjige, ono što mi je smiješno je upornost predrasuda. Tužno bi bilo da se nisam odvažila napisati ih', rekla je Milana u kolumni koju piše za jedan ženski magazin.

John Pavlish

John Pavlish

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish


Mara Bratoš


Loredana i Tomislav Bahorić


429203,418988,429123,407306

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!