PA TI VIDI

Mila Elegović: Vruće hlačice i šampanjac za novi uspjeh

09.06.2016 u 14:23

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica nedavno je proslavila stotu izvedbu mjuzikla 'Mamma mia', na kojoj je bila nagrađena ogromnim pljeskom i ovacijama publike, no nije samo to sretna vijest u životu ove hedonistice. Naime, Mia se na Facebooku pohvalila s pedeset tisuća pregleda na Youtubeu njezinog singla 'Hej ti, hej ja', nazdravivši u to ime šampanjcem

Ako bi za nekog u Hrvatskoj bio najveći grijeh skrivati svoje besprijekorno tijelo, onda bi to zasigurno bila glumica Mila Elegović. Jedinstvena Mila svoje nikad nije skrivala, a ponajmanje u svom petom desetljeću. Naime, 44-godišnja glumica ne skriva ni koliko ulaže u svoj izgled, a da joj se to itekako vraća, dokaz je i najnovija fotografija koju je objavila na svom profilu na Facebooku.

Isklesane linije, u vrućim hlačicama, s osmijehom i čašom šampanjca Mila je proslavila 50 tisuća pregleda svog spota 'Hej ti, hej ja' na Youtubeu. Zaintrigirati javnost oduvijek je bila njezina specijalnost, a da malo seksipila u svakoj priči nikad ne škodi, ona to vrlo dobro zna. Primijeti se kod Mile i malo Marilynkinog stila, a to je, čini se, uvijek dobitna kombinacija.

Godine u kojima jest dopuštaju joj puno veće mogućnosti na svim poljima jer je svjesnija i hrabrija. 'Znam što želim i što ne, a to je najvažnije', izjavila je 45-godišnja Mila. Ranije je, priznaje, bila puno nesigurnija u sebe.

'To je samo zato što sam dopustila da svijet bude važniji od mene. Mislim da ću uvijek morati odsijecati glavu zmaja koji se zove 'Želim se svidjeti drugima', ali na dobrom sam putu. Teškom, ali dobrom', izjavila je krajem prosinca prošle godine za tportal.