PRVA DAMA U AKCIJI

Michelle Obama pokazala mužu kako se to radi

20.05.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Prva dama Amerike poznata je po tome što vodi brigu o tjelovježbi, a treninzi su joj toliko dobro isplanirani da ništa ne prepušta slučaju

Kako se približava kraj njegova predsjedničkog mandata, Barack Obama (53) sve je više opušteniji i razigraniji.

Nedavno je tako prvi čovjek Amerike objavio video u kojem je svijetu pokazao na kojih se pet načina kreće, a time je ujedno izazvao i suprugu Michelle (51) da mu pokaže na koji način njoj to polazi za rukom.


A sudeći po videu koji je osvanuo na YouTubeu i stranicama Bijele kuće, Baracku bi bilo bolje da ne gleda druge žene s obzirom na to da je prva dama pokazala zavidne sposobnosti kad su u pitanju vježbe koje radi s trenerom.

'Možete li vi ovo, u stilu prve dame? Ako su vam ove vježbe nove, pronađite trenera koji vam može pokazati kako se one rade', stoji uz objavljeni video.


Nekad su prve dame Amerike bile suzdržane i oprezne kad je u pitanju njihova privatnost, a jedna od prvih koja je svoju intimu odlučila podijeliti s javnošću bila je Laura Bush (68) koja je u svojim memoarima 'Spoken from the heart' objavila dotad nepoznate detalje iz svog života.

Ne sumnjamo i da je Obamama dodatan poticaj dala hvaljena serije 'House of cards' s Kevinom Spaceyjem i Robin Wright koja na dosad neviđen način prikazuje život jednog američkog predsjedničkog para.

Kevin Spacey i Robin Wright u seriji 'House of cards'

Pa tko zna, ako im politička karijera pođe u krivom smjeru, možda Baracka i Michelle budemo gledali na malim ekranima, barem u gostujućoj ulozi neke serije.