NOVI VAL POPULARNOSTI

Michael Jackson više zarađuje mrtav nego živ

23.06.2010 u 20:27

Bionic
Reading

Preminuli kralj popa Michael Jackson posthumno zarađuje ogromne količine novca, tako da će njegovi nasljednici, čini se, bez problema otplatiti dugove koje je nagomilao

Za koji dan, 25. lipnja, godišnjica je smrti Michaela Jacksona i već se odavno pripremaju brojni nastupi i koncerti njemu u čast.

No čini se da Michaelu posthumno ide jako dobro i što se tiče financija. Naime, u godinu dana otkako je mrtav, Michaelovi nasljednici zaradili su 250 milijuna dolara. To još uvijek nije dovoljno da se pokrije dug od pola milijarde dolara koji je Michael Jackson nagomilao za života, no ako ovako nastavi, njegovo troje djece i njihova majka bit će dobro zbrinuti.

'Ovo je jako dobar početak', izjavio je bivši Jacksonov odvjetnik Lance Grode. 'Ipak, još treba mnogo novca da bi Michaelovi nasljednici otplatili sve svoje dugove', tvrdi Grode.

Najveći dio zarade potječe od Michaelove glazbe koju će Sony Music izdavati posthumno te dokumentarca 'This is it' koji je zaradio 252 milijuna dolara širom svijeta.