ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Merkur, Venera i Sunce u Lavu rasplamsavaju strasti

19.07.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Sunce ulazi u Lava 23. srpnja, a dok bude prolazilo znakom u kojemu je najjači njegov utjecaj, imat će jaku Merkurovu i Venerinu pratnju

Merkur je u Lavu od 13. do 31. srpnja, a Venera od 12. srpnja do 5. kolovoza. Uzmemo li u obzir to da će 1. i 2. kolovoza i Mjesec biti u istom znaku, u konjunkciji sa Suncem, zaključujemo da će kraj ovog i početak idućeg mjeseca proteći pod snažnim utjecajem Lava.

Idućih tjedana bit ćete razdražljivi i spontaniji nego inače. Izreka 'što na umu, to na drumu' bit će često u primjeni. Izražavat ćete se teatralno, s puno preuveličavanja i s naglašenom gestikulacijom.

Slušat ćete selektivno i obraćati pažnju samo na ljude i sadržaje koji vam budu djelovali impresivno i utjecajno. Donosit ćete zaključke naprečac, ne ulazeći u detalje i ne provjeravajući pozadinu priče.


Vrijeme za pasivnost

Kad se u subotu Merkuru i Veneri pridruži Sunce, bilo bi najbolje da se ne bavite zahtjevnim poslovima i da se što više odmarate. Ako vam okolnosti dozvole, pustite mozak na pašu i odgodite krupnije obaveze dok planeti ne izađu iz najvrelijeg isječka zodijaka.

Opisana planetarna konfiguracija najviše će odgovarati Ovnovima, Strijelcima, Lavovima, Blizancima i Vagama dok će vrućina omamiti Bikove, Škorpione i Vodenjake, vodeći ih u greške i u iscrpljenost.