ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Mars u Lavu ulijeva nam životnu strast

18.08.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Mars će uskoro ući u Lav te donijeti borbenost i sukob. Saznajte kakav će utjecaj taj period imati na vas

Planet borbenosti, poriva i zanosa tutnji znakom Lava od 8. kolovoza do 24. rujna, čineći nas ponosnima, samouvjerenima i agresivnima.

Pod utjecajem ovog vrućeg planetarnog tranzita pripadnici svih znakova imaju velike, ponekad i nerealne ciljeve. Svi pokušavamo napredovati na hijerarhiji, popeti se stepenicu više, dobiti nešto bolje od onog što imamo.

Ne brinemo se puno o detaljima, nego se krećemo najkraćim putem do cilja. Prečica međutim nije nužno najlakši put te može biti posuta zamkama i preprekama.

Zahvaljujući Marsu u Lavu, ovo je vrijeme kreativnosti, drame i strasti, vrijeme u kojem se želimo pokazati u najboljem svjetlu te steći tuđe priznanje i odobravanje. Spolni nam je nagon jak, a strast za življenjem visoka.

Svaki će znak osjetiti Marsov prolaz Lavom malo drukčije, ali svi će imati slično kolektivno iskustvo. Oni koji imaju Sunce, Mjesec ili podznak u Lavu primit će Marsovu energiju - direktno.


Kome će Mars pogodovati

Lavovi, Ovnovi i Strijelci te u nešto manjoj mjeri Blizanci i Vage osjećat će se snažno i nepobjedivo te bi trebali iskoristiti ovo razdoblje da se istaknu. No trebali bi se čuvati neutemeljenog optimizma i ciljanja na previsoke mete.

Bik, Škorpion i Vodenjak mogli bi nailaziti na prepreke na poljima doma i obitelji, posla odnosno ljubavnih i poslovnih partnerstava. Nepovoljan utjecaj Marsa neke će pripadnike ovih znakova natjerati na povlačenje dok će drugi postati prkosniji te će iz inata uložiti dodatan napor u ostvarenje želja.